Rolloplast

Ποιοί είμαστε

Rolloplast-Logo

Με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στον ευρύτερο χώρο των κουφωμάτων για σχεδόν μισό αιώνα και τρεις γεννιές, η Rolloplast αποτελεί μία από τις ηγετικές δυνάμεις στον χώρο και έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες παρουσίες του κλάδου, χάρη στην αξιοπιστία που συνοδεύει τη φήμη και το όνομά της.

Η εταιρεία σήμερα κατασκευάζει και εξειδικεύεται σε:

 • ρολά συνθετικά (PVC) και αλουμινίου
 • σίτες όλων των τύπων και προδιαγραφών
 • γκαραζόπορτες οικιακές και βιομηχανικές
 • κουφώματα συνθετικά (U-PVC) και αλουμινίου
επίσης κατασκευάζει πολλά άλλα δευτερεύοντα και συμπληρωματικά προϊόντα, όπως:

 • Οικοδομικά υλικά PVC
 • Κουρτινάκια κάθετα και βενέτικα
 • Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
 • Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
 • Φυσσούνες πόρτες εσωτερικών χώρων
 • Καμπίνες για μπανιέρες και ντουζιέρες
 • και πολλά άλλα
Τέλος η Rolloplast ενσωματώνει και εμπορικό τμήμα όπου διαθέτει προς πώληση:

 • Πάνελ συνθετικά (PVC/ABS) και αλουμινίου
 • Υλικά στερέωσης (π.χ. σιλικόνες, βίδες κ.α.)
 • Μηχανισμοί κουφωμάτων (περιμετρικοί και απλοί)
 • Μηχανισμοί ρολών, γκαραζόπορτας και αυλόπορτας
 • Εσωτερικές πόρτες (PVC και ξύλινες CPL Laminate)
 • Πόρτες πυράντοχες και απλές πόρτες αποθήκης για γενική χρήση
 • Αυτοματισμοί Smart Home (φώτα, ρολά, τέντες, γκαραζόπορτες κ.α.)
 • Συναγερμό ο οποίο δύναται να συνδυαστεί με το σύστημα Smart Home
 • και άλλα

Πλεονεκτήματα

Στη Rolloplast πιστεύουμε πως για να είναι μια εταιρεία ευέλικτη και πρωτοπόρος οφείλει να παράγει με μεθόδους και διαδικασίες υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και με συνεχή βελτιστοποίηση υπηρεσιών που να εξασφαλίζουν μια ισχυρή δέσμευση με τους συνεργάτες της. Έτσι δίνουμε έμφαση στη διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μας και τη προστασία των καταναλωτών. Για αυτό, εκτός από το γεγονός ότι η φαντασία και το πάθος αποτελούν τα κύρια στοιχεία της επιτυχίας μας, γνωρίζουμε ότι πρέπει και η ποιότητά μας να είναι πάντα μπροστά!

I.T.T. (Initial Type Test)

ift-Rosenheim

Η ποιότητά μας στο τελικό προϊόν , στηρίζεται αυστηρά και απόλυτα στον Αρχικό Τύπο Ελέγχου. Δεν προσθέτουμε κάτι υποδιέστερο και το κυριότερο δεν αφαιρούμε τίποτα απολύτως από το πρότυπο. Η αναγκαιότητα μιας τέτοιας στρατηγικής εξυπηρετεί την εξασφάλιση του σωστού τρόπου κατασκευής των κουφωμάτων, που μόνο αυτή αποφέρει τα ίδια άριστα και πιστοποιημένα αποτελέσματα με τα αρχικά.

Για την ακρίβεια και την πιστότητα των αποτελεσμάτων των Αρχικών Τύπων Ελέγχου, όλες οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως:

Institut für Fenstertechnik ift Rosenheim GmbH

Theodor-Gietl-Str. 7 - 9, 83026 Rosenheim,Deutschland

Magistratsabteilung 39 der VFA Wien

Rinnböckstraße 15, 1110 Wien, Österreich

F.P.C. (Factory Production Control)

FPC-Factory-Production-ControlKαθ’ όλη τη λειτουργία της Rolloplast εφαρμόζεται ειδικό λογισμικό διαχείρισης κατά τα πρότυπα του ISO ώστε να γίνεται συνεχής Έλεγχος της Παραγωγικής Διαδικασίας και της γενικής λειτουργίας της επιχείρησης, και να τηρείται η πιστότητα στους Αρχικούς Τύπους Ελέγχου.

C.E. (Conformité Européenne)

CE-MarkingΌλες οι κατασκευές της Rolloplast διαθέτουν, κατά τις διατάξεις της οδηγίας 89/106/ΕΟΚ περί δομικών προϊόντων όπως αυτή τροποποιήθηκε από την οδηγία 93/68/ΕΟΚ, πιστοποίηση Ευρωπαϊκής Πιστότητας CE σύμφωνα με τα πρότυπα:

 • EN 14351-1+A1:2010 : Παράθυρα και εξωτερικά συστήματα θυρών

 • EN 13659+A1:2009 : Εξώφυλλα, παντζούρια, ρολά, σίτες και γκαραζόπορτες για οικιακή χρήση

 • EN 13830:2004 : Πετάσματα όψεων κτιρίων

 Ιστορία

1968 -

Ιδρύεται από τον Αγιαννίδη Ιωάννη η επιχείρηση Rolloplast, με κύριο αντικείμενο τη διέλαση προφίλ PVC και έδρα το 1ο χλμ Εθνικής Οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης στα Γιαννιτσά. Σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4 στρεμμάτων ανεγείρεται κτίριο 330m² όπου με 1 μηχανή διέλασης η νέα επιχείρηση καθίσταται η πρώτη στον τομέα των οικιακών ρολών PVC και τροφοδοτεί τους κατασκευαστές ξύλινων κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα.

1970 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση επιπλέον 320m² φτάνοντας συνολικά τα 650m².

1971 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση επιπλέον 310m² ως αποθήκη και 70m² νέων γραφείων, φτάνοντας συνολικά τα 1030m².

1978 -

Η αυξημένη ζήτηση σε οικιακά ρολά, επενδύσεις και οικοδομικά υλικά οδηγεί σε αγορά δεύτερης μηχανής διέλασης PVC.

1987 -

Ο ιδρυτής Αγιαννίδης Ιωάννης αποχωρεί, μεταβιβάζοντας το σύνολο της επιχείρησης στον υιό του, Αγιαννίδη Απόστολο.

1992 -

Η Rolloplast διεισδύει και στο αλουμίνιο. Στην γκάμα των προϊόντων της προστίθονται νέα ρολά αλουμινίου, σίτες και γκαραζόπορτες με μοναδικά, καινοτόμα σχέδια τα οποία ήταν δηλωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησία (Ο.Β.Ι.) και αποτελούσαν την αιχμή της τεχνογνωσίας της.

1993 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση επιπλέον 220m² ως αποθήκη, φτάνοντας συνολικά τα 1250m².

1994 -

Παρουσίαζεται το νέο κουτί "C14" για τα ρολά αλουμινίου, το οποίο σύνηθε να ονομάζεται "Κουτί Σίτας". Ήταν κάτι πρωτοπόρο για την εποχή καθώς συνδύαζε το χαμηλό ύψος για τα παράθυρα με το μεγάλο βάθος για να χωράει τη σίτα καθώς και φαρδύτερες σειρές κουφωμάτων.

1996 -

Παρουσίαση της νέα σειρά κουτιών "V" για τα ρολά αλουμινίου, τα οποία ενσωματώνουν ειδική πατούρα για το κούμπωμα του αρμοκάλυπτρου.

1997 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση επιπλέον 260m² στον οποίο εγκαθίστανται το μηχανουργείο, φτάνοντας συνολικά τα 1510m². Το μηχανουργείο εξοπλίζεται με έναν παντογράφο, έναν τόρνο και δύο μηχανές έγχυσης PVC για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων

1998 -

Το μέλλον είναι τώρα! Πολύ πριν η αγορά αρχίσει να συζητάει την εξοικονόμηση ενέργειας, η Rolloplast παρουσίασε πρώτη παγκοσμίως και για περισσότερο από δέκα (10) χρόνια κατά αποκλειστικότητα, τη νέα σειρά κουτιών θερμοδιακοπής "Vi" για τα ρολά αλουμινίου.

1999 -

Δημοσιεύεται η πρώτη ιστοσελίδα της Rolloplast στο διαδίκτυο www.rolloplast.gr και έτσι η εταιρεία εισέρχεται στο μέλλον και σε έναν νέο εικονικό κόσμο που ανοίγει τα σύνορα της εταιρείας και εκτός Ελλάδος, ώστε η ιστορία της να γίνει γνωστή και σε περισσότερο κόσμο.

2001 -

Η ατομική επιχείρηση γίνεται Ομόρρυθμος Εταιρεία (Ο.Ε.) και μετονομάζεται σε Αγιαννίδης Ιωάννης και ΣΙΑ Ο.Ε. στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 50% και ο Αγιαννίδης Ιωάννης, υιός του Αγιαννίδη Απόστολου.

2005 -

Η Rolloplast επενδύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και διεισδύει και στα συνθετικά κουφώματα, ξεκινώντας συνεργασία με την κορυφαία στο είδος της Γερμανική εταιρεία REHAU.

2006 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση επιπλέον 50m² ως εκθεσιακός χώρος, φτάνοντας συνολικά τα 1560m².

2013 -

Η Rolloplast διεισδύει και στα κουφώματα αλομινίου, ξεκινώντας συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ELVIAL.

2014 -

Ο Αγιαννίδης Απόστολος συνταξιοδοτείται και το ποσοστό του μεταβιβάζεται στο νεότερο υιό του, Αγιαννίδη Κυριάκο.

2016 -

Γίνεται επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων με την ανέγερση 2ου ορόφου επιπλέον 160m² ως εκθεσιακό χώρο, φτάνοντας συνολικά τα 1720m².

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Rolloplast-Social-Responsibility-Κοινωνική-Ευθύνη-Υπευθυνότητα

Στη Rolloplast αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, και με αξίες όπως η υπευθυνότητά μας, η κοινωνική ευσυνειδησία μας, η ευαισθησία μας, η συνείδησή μας και η επιχειρηματική ηθική μας, σεβόμαστε τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Rolloplast-Social-Responsibility-Κοινωνική-Ευθύνη-Υπευθυνότητα

Συγκεκριμένα:

 • Τοπική κοινότητα: Γνωρίζουμε πως όλες οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Έτσι μεριμνούμε για τη σταθερότητα, την ευημερία, τη μείωση της εγκληματικότητας, το καθαρό περιβάλλον κ.α., συνεισφέροντας με την παροχή θέσεων εργασίας, μισθούς, φιλανθρωπίες και δωρεές, χορηγίες, εθελοντισμό κ.α.
 • Υγεία και ασφάλεια στην εργασία: Φροντίζοντας πάντα για την ασφάλεια εντός της επιχείρησης, έχουμε εξοπλίσει όλες τις θέσεις παραγωγής και τους εργαζόμενους σε αυτές με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (π.χ. ειδικά παπούτσια, αντιπτωτικές ζώνες, μάσκες, ωτοασπίδες, κ.α.). Επίσης υπάρχει επαρκής σηματοδότηση για κάθε επικίνδυνη λειτουργια όπου απαιτείται επιπρόσθετη προσοχή, για κάθε θέση πυροσβεστήρα ή/και πυροσβεστικής φωλιάς καθώς και για τις εξόδους κινδύνου και διαφυγής. Τέλος όλο το προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί δίωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάθε μήνα για την ασφαλή εργασία, όπου με τη μορφή διαλόγου επισημαίνονται όλα τα επικύνδυνα σημεία και λειτουργίες εντός του εργοστασίου, προτείνονται λύσεις και μέτρα προστασίας και εκπαιδεύονται στη σωστή χρήση των μέτρων αυτών (π.χ. πυροσβεστήρες, πρώτες βοήθειες κ.α.) πολλές φορές και με τη συνδρομή του τοπικού τμήματος πυροσβεστικής και του Ε.Κ.Α.Β.
 • Περιβάλλον και φυσικοί πόροι: Γενικά η μείωση της κατανάλωσης πόρων και αποβλήτων μπορούν να μειώσουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Έτσι στη Rolloplast τηρούμε και εφαρμόζουμε πιστά τα 3-R's (Reuse - Recycle - Reduce).

Rolloplast-Ανακύκλωση-Επαναχρησιμοποίηση
Συγκεκριμένα:

 • ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, σίδηρο, γυαλί και μπαταρίες,
 • επαναχρησιμοποιούμε χαρτιά που έχουν εκτυπωθεί μόνο από τη μία όψη,
 • μειώνουμε τη χρήση χαρτιού χρησιμοποιώντας email αντί για φαξ και αποθηκεύοντας αρχεία σε ηλεκτρονικά μέσα αντί για έγγραφα σε κλασικούς φακέλους,
 • χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένα χαρτιά, πολλά βοηθητικά πλαστικά προφίλ είναι από ανακυκλωμένο PVC και σχεδόν όλα τα προφίλ αλουμινίου είναι κατά ένα ποσοστό από ανακυκλωμένο αλουμίνιο,
 • μειώνουμε σημαντικά τον όγκο των προς απόρριψη εγγράφων και χαρτικών με τον κατακερματισμό τους σε κομφετί το οποίο επαναχρησιμοποιούμε στη συσκευασία για την ασφαλή μεταφορά ευαίσθητων εξαρτημάτων.

Εταιρικό Προφίλ

Η Rolloplast, από την αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της και στηριζόμενη στην ποιότητά της, ακολουθεί το μοντέλο της πίστης του προσωπικού, έτσι ώστε να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ποιότητα του προϊόντος οδηγεί στην ικανοποίηση του πελάτη, η οποία οδηγεί στην αφοσίωση των πελατών, η οποία οδηγεί σε κερδοφορία.

Η αλυσίδα λειτουργίας της Rolloplast δεν περιορίζεται στην κλασική μέθοδο της ευθείας γραμμής, αλλά σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει και με ένα εξελιγμένο σύστημα ανατροφοδότησης (feedback), προχωρά στη δημιουργία ενός φαύλου κύκλου προστιθέμενης αξίας.


Η ομάδα μας

Οι άνθρωποί μας είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρόκειται για την κινητήριο δύναμη της Rolloplast που καθημερινά δίνει τα μέγιστα για να αποδείξει ότι καταφέρνει και στέκεται αποτελεσματικά δίπλα στους πελάτες της προσθέτοντας στην αξία του σπιτιού τους.

 • Αγιαννίδης Ιωάννης

  Βιογραφία Αγιαννίδης Ιωάννης Ο Αγιαννίδης Ιωάννης γεννήθηκε το 1980 στα Γιαννιτσά όπου και διαμένει σήμερα με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους. Έχει…

 • Αγιαννίδης Κυριάκος

  Βιογραφία Αγιαννίδης Κυριάκος Ο Αγιαννίδης Κυριάκος γεννήθηκε το 1993 στα Γιαννιτσά και σπούδασε στη σχολή Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης στο τμήμα των οικονομικών απο το 2011 εώς…

 • Τσολάκογλου Νικολέττα

  Βιογραφία Τσολάκογλου Νικολέττα Η Τσολάκογλου Νικολέττα γεννήθηκε το 1983 στα Γιαννιτσά όπου και διαμένει σήμερα με τo σύζυγό της και τα δύο παιδιά της. Έχει…

Άνθρωπος της Rolloplast σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την ποιότητα, την εργονομία και την άριστη εξυπηρέτηση.

Εάν επιθυμείς να γίνεις κι εσύ άνθρωπος μας, στείλε σήμερα κι όλας ένα βιογραφικό για κάποια από τις διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας.

Στρατηγική

Rolloplast-Company-Profile-Εταιρικό-Προφίλ

Στρατηγική

Στηριζόμαστε στρατηγικά στην ελληνική κατασκευή, το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Δυνατά «χαρτιά» της Rolloplast είναι τα πρωτοποριακά προϊόντα και η επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Έως και σήμερα όλες οι στρατηγικές επενδύσεις έχουν γίνει με 100% ιδία κεφάλαια χωρίς καμία απολύτως χρηματοδότηση από τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Αυτή η κεφαλαιακή αυτονομία της εταιρείας εξασφαλίζει τη απρόσκοπτη συνέχιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, χωρίς καθυστερήσεις στις παραδόσεις ή φόβο παύσης εργασιών, ακόμη και στην παρούσα περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Όνομα

Μέσω των διαφημίσεών μας σε έντυπο τύπο, σε μηχανές αναζήτησης και σε social media, με τη συνεχή παρουσία μας δια εκπροσώπων πωλητών και κυρίως ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης και των αξιολογήσεων από τους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να γίνει το όνομα Rolloplast γνωστό, χτίζοντας ένα πολύ καλό «brand name».

Αξίες

Η Rolloplast αναπτύσσεται με κίνητρο τα όνειρα και τη θέληση των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Έτσι οι αξίες μας στηρίζονται στο τρίπτυχο: «Ποιότητα – Service – Τιμή», το οποίο έχει συμβάλλει στην πετυχημένη πορεία μας έως σήμερα.

Στόχοι

Στη Rolloplast δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κατασκευές ελληνικής κατασκευής με καμία υποχώρηση στην ποιότητα, τον χρόνο παράδοσης ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όραμα

Η γενική ιδέα είναι η Rolloplast να αποτελεί μία από τις ισχυρές εταιρείες στον κλάδο των κουφωμάτων και της ενεργειακής απόδοσης.


Οι προμηθευτές μας

REHAU-Logo                    ELVIAL-Logo

GU-Logo                    Roto-Logo

SAINT-GOBAIN-Logo

Σχόλια πελατών μας

Η γνώμη σας έχει αξία!

Βοηθάει εμάς να γίνουμε καλύτεροι και άλλους να αποφασίσουν διαβάζοντας τη δική σας εμπειρία.

Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά για να μας βαθμολογήσετε και να γράψετε κάποιο σχόλιο.

Αξιολόγηση Πελατών-Review us on Google Αξιολόγηση Πελατών-Review us on Facebook
Περισσότερα