Τρόποι Πληρωμής

Rolloplast-Payment-Options-Τρόποι-Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.rolloplast.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς Τρόπους Πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους στην σελίδα checkout (Ταμείο) αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε Τρόπου Πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κ.α.

Rolloplast-Πληρωμή-Μετρητά Πληρωμή με Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά. Η καταβολή των μετρητών μπορεί να γίνει:

 • Rolloplast-Πληρωμή-Μετρητά-Χέρι είτε απευθείας στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όταν ο πελάτης επιλέξει «Παραλαβή από το Κατάστημα»,

 • Rolloplast-Πληρωμή-Μετρητά-Τράπεζα είτε με Κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
  • Πληρωμή-Λογαριασμός-Rolloplast-Εθνική-Τράπεζα-Ελλάδος Τράπεζα Εθνική: 330 / 440584 - 60
  • Πληρωμή-Λογαριασμός-Rolloplast-Τράπεζα-Πειραιώς Τράπεζα Πειραιώς: 5252 - 009319 - 732
  • Πληρωμή-Λογαριασμός-Rolloplast-Τράπεζα-Άλφα Τράπεζα Alpha: 871 - 002330 - 003333
  • Πληρωμή-Λογαριασμός-Rolloplast-Τράπεζα-Eurobank Τράπεζα Eurobank: 0026.0219.25.0200618336

Σε κάθε περίπτωση η Πληρωμή με Μετρητά θα πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. Για τίμημα έως 99,99€ και για προϊόντα σε απόθεμα, εξόφληση είτε κατά την παραλαβή εάν ο πελάτης επιλέξει «Παραλαβή από το Κατάστημα» είτε πριν την αποστολή σε κάθε άλλη επιλογή.
 2. Για τίμημα έως 99,99€ και για προϊόντα που υπόκεινται σε μεταποίηση ή δεν είναι σε απόθεμα και πρέπει να παραγγελθούν αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του ΠΕΛΑΤΗ, εξόφληση του συνόλου του τιμήματος προκαταβολικά.
 3. Για τίμημα 100€ και άνω, προκαταβολή το 50% και το υπόλοιπο 50% είτε κατά την παραλαβή εάν ο πελάτης επιλέξει «Παραλαβή από το Κατάστημα» είτε πριν την αποστολή σε κάθε άλλη επιλογή.
 4. Για τίμημα 500€ και άνω, σύμφωνα με το Ν.4446/2016 Άρ.69 §2, η Πληρωμή με Μετρητά κατά την Παραλαβή από το Κατάστημα και η Πληρωμή με Αντικαταβολή δεν είναι επιλέξιμα.
 5. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί ή δε θα ξεκινήσει όπου απαιτείται προκαταβολή, μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρείας.

Rolloplast-Πληρωμή-Lyoness Πληρωμή με Lyoness Mobile Voucher

Ο πελάτης, εφόσον είναι μέλος του δικτύου Lyoness, μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά μέσω Mobile Voucher κερδίζοντας 2% ως Προνόμιο Μελών, εκ του οποίου 1% άμεσα. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. Για τίμημα έως 99,99€ και για προϊόντα σε απόθεμα, εξόφληση είτε κατά την παραλαβή όταν ο πελάτης επιλέξει «Παραλαβή από το κατάστημα» είτε πριν την αποστολή σε κάθε άλλη επιλογή.
 2. Για τίμημα έως 99,99€ και για προϊόντα που υπόκεινται σε μεταποίηση ή δεν είναι σε απόθεμα και πρέπει να παραγγελθούν αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του ΠΕΛΑΤΗ, εξόφληση του συνόλου του τιμήματος προκαταβολικά.
 3. Για τίμημα 100€ και άνω, προκαταβολή το 50% και το υπόλοιπο 50% είτε κατά την παραλαβή όταν ο πελάτης επιλέξει «Παραλαβή από το κατάστημα» είτε πριν την αποστολή σε κάθε άλλη επιλογή.
 4. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί ή δε θα ξεκινήσει όπου απαιτείται προκαταβολή, μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρείας.

Η Πληρωμή με Mobile Voucher πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας του κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων του Mobile Voucher και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Rolloplast-Πληρωμή-Πιστωτική-Χρεωστική-Κάρτα-VISA-Mastercard Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η Πληρωμή γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση ατόκων δόσεων, από 1 έως και 12, αναλόγως ποσού.

Δυνατότητα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας

Συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από το πρόγραμμα άτοκων δόσεων υπό τον όρο ότι το τίμημα της πώλησης είναι συνολικής αξίας 50,01€ και άνω και οι δόσεις προσφέρονται με επιλογή του πελάτη σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

 1. Για τίμημα έως €50 εφάπαξ σε 1 δόση
 2. Για τίμημα €50,01-€90 έως και 2 άτοκες δόσεις
 3. Για τίμημα €90,01-€160 έως και 3 άτοκες δόσεις
 4. Για τίμημα €160,01-€250 έως και 4 άτοκες δόσεις
 5. Για τίμημα €250,01-€360 έως και 5 άτοκες δόσεις
 6. Για τίμημα €360,01-€560 έως και 6 άτοκες δόσεις
 7. Για τίμημα €560,01-€800 έως και 7 άτοκες δόσεις
 8. Για τίμημα €800,01-€1080 έως και 8 άτοκες δόσεις
 9. Για τίμημα €1080,01-€1500 έως και 9 άτοκες δόσεις
 10. Για τίμημα €1500,01-€2200 έως και 10 άτοκες δόσεις
 11. Για τίμημα €2200,01-€3000 έως και 11 άτοκες δόσεις
 12. Για τίμημα €3000 και άνω έως και 12 άτοκες δόσεις

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Rolloplast-Πληρωμή-PayPal Πληρωμή μέσω PayPal

Ο πελάτης επιλέγοντας Πληρωμή μέσω PAYPAL οδηγείται στην ασφαλή σελίδα που προσφέρεται για το σκοπό αυτό προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η πληρωμή με χρέωση στην κάρτα του (πιστωτική ή χρεωστική) ή απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του. Στη σελίδα του PAYPAL χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση στα στοιχεία και τα δεδομένα που ζητούνται από τον πελάτη με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Σημειώνουμε εδώ ότι η εταιρία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία πληρωμής από τη στιγμή που ο πελάτης θα οδηγηθεί στην ασφαλή σελίδα του PAYPAL και δεν κρατάει κανένα από τα στοιχεία που θα του ζητηθούν εκεί.

Rolloplast-Πληρωμή-Loan Πληρωμή με δανειοδότηση σε έντοκες δόσεις

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις, εφόσον το σύνολο αυτών ξεπερνάει τα 500€ και σε κάθε περίπτωση όχι τις 30.000€, με προϊόν καταναλωτικού-προσωπικού δανείου που μπορεί να ζητήσει και να λάβει από την εκάστοτε συνεργαζόμενη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τράπεζα με τους όρους που στη σχετική αίτηση διαλαμβάνονται και με βάση το ετήσιο επιτόκιο και τις πολιτικές χορήγησης δανείων που οι Τράπεζες αυτές εφαρμόζουν κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. Η διαδικασία αίτησης χορήγησης δανείου ξεκινάει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στο οποίο ο πελάτης δηλώνει την επιθυμία του για υποβολή αίτησης χορήγησης δανείου και ολοκληρώνεται στην έδρα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Δυνατότητα επιλογής αριθμού δόσεων

 1. Για τίμημα €500-€6.000 από 6 έως και 48 δόσεις
 2. Για τίμημα €6.001-€30.000 από 6 έως και 60 δόσεις

Η αίτηση καταρτίζεται στο φυσικό κατάστημα και διαβιβάζεται αρμοδίως και η έγκριση της αίτησης περί χορήγησης δανείου του πελάτη, επαφίεται αποκλειστικά και μόνον στον έλεγχο και την αξιολόγηση της συνεργαζόμενης κάθε φορά Τράπεζας, και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καμία ευθύνη και καμία δέσμευση δεν αναλαμβάνει για τα κριτήρια ελέγχου και αξιολόγησης, ή σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης. Ο πελάτης οφείλει να υποβάλει απολύτως αληθή και ακριβή στοιχεία και έγγραφα με βάση την πολιτική χορηγήσεων που οι Τράπεζες εφαρμόζουν. Σε περίπτωση έγκρισης του δανείου, το προϊόν του δανείου διατίθεται απευθείας για την εξόφληση του τιμήματος ή μέρους αυτού αναλόγως της συμφωνίας με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.