Εγγύηση

Rolloplast-Εγγύηση

C.E. (Conformité Européenne)

Η Rolloplast εγγυάται για όλα προϊόντα που διαθέτει μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεσμεύεται πως είναι όλα προϊόντα διαρκείας και φέρουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE κ.λπ. Συνοδεύονται από γραπτές οδηγίες κατασκευής, εγκατάστασης ή/και χρήσης (αναλόγως του είδους και πλην των απλών στη χρήση προϊόντων) και από γραπτή Εγγύηση καλής λειτουργίας εύλογης διάρκειας, στην ελληνική γλώσσα.

Προέλευση

Εγγυούμαστε πως όλα τα προϊόντα μας είναι ελληνικής κατασκευής και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην έδρα μας.

Εγγύηση

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντα το δικαίωμα ελάχιστης 2-ετούς Εγγύησης χωρίς καμία επιβάρυνση, όπου εάν ένα εμπόρευμα που αγοράσατε αποδειχτεί ελαττωματικό, υποχρεούμαστε να το επισκευάσουμε, να το αντικαταστήσουμε, να μειώσουμε την τιμή ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Το έντυπο της Εγγύησης κάθε προϊόντος περιλαμβάνει τη διάρκειά της καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο.

Διάρκεια

Η Εγγύηση των προϊόντων έχει διάρκεια σύμφωνα με το κατασκευαστή από την ημερομηνία αγοράς της και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ’ όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  1. Να υπάρχει η εγγύηση του προϊόντος και η απόδειξη αγοράς.
  2. Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εκάστοτε εγγύησης.
  3. Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία του προϊόντος (Serial No).

D.O.A. (Dead On Arrival)

Η υπηρεσία D.O.A. παρέχεται για την περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με πρόβλημα στο σύνολο αυτής ή έστω σε κάποιο από τα παραγγελμένα είδη.

Διάρκεια

Ισχύει για 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής.

Ευθύνη παραλήπτη κατά την παραλαβή

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή και προτού υπογράψει για αυτήν, να ελέγξει προσεκτικά την ακεραιότητα της συσκευασία, και στην περίπτωση που υπάρχουν εμφανή σημάδια ταλαιπορίας αυτής, δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή και να επιστρέψει το δέμα στον διανομέα με την αιτιολογία πιθανής ζημίας κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του δέματος, θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση και ο παραλήπτης χάνει κάθε δικαίωμα επιστροφής και αξίωσης αντικατάστασης ή επισκευής για ζημία που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του διανομέα.

Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας με τα προϊόντα μας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένος με την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγόρασατε, σύμφωνα με τους όρους όπως αναγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών.