Ασφάλεια

Το πλεονέκτημα της Aσφάλειας του περιμετρικού μηχανισμού

Εκτός από το άνετο άνοιγμα και κλείσιμο, σημαντικό ρόλο παίζει στους μηχανισμούς παραθύρων και η αντιδιαρρηκτική προστασία. Ο τύπος του περιμετρικού συστήματος κλειδώματος είναι πάντα ίδιος, ανεξάρτητα από τα στάνταρ ασφάλειας - από τη βασική Ασφάλεια μέχρι και την ελεγμένη κατηγορία αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC3/WK3. Η διαμόρφωση των αντιδιαρρηκτικών κατηγοριών πραγματοποιείται ως επί το πλείστον με διαφορετικά πλακάκια κλειδώματος.

Κατηγορίες-Αντίστασης-Διάρρηξη-Παραβίαση-Αντιδιαρρηκτικότητα-Ασφάλεια

Κατηγορίες αντίστασης σε διάρρηξη

RC1 / WK1

RC2 / WK2

RC3 / WK3

Για δύσκολα προσβάσιμα παράθυρα αρκεί η Βασική Ασφάλεια με προστασία κυρίως ενάντια σε βανδαλισμούς και σε προσπάθειες διάρρηξης με την άσκηση σωματικής βίας όπως επίθεση με το σώμα, τον ώμο ή με κλωτσιά.

Για εύκολα προσβάσιμα παράθυρα, η Μέση Ασφάλεια προστατεύει σε προσπάθειες διάρρηξης με απλά εργαλεία όπως πένσα, τανάλια, κατσαβίδι και σφήνες. Αποτελεί την κύρια επιλογή της πλειοψηφίας των κατασκευών.

Για παράθυρα με πολύ εύκολη πρόσβαση. Παρέχει Υψηλή Προστασία ενάντια στη χρήση δεύτερου κατσαβιδιού, λοστό ή «σκύλα» καθώς και επιπρόσθετη προστασία διάτρησης. Προτείνουμε η επιλογή αυτή να συνδυάζεται με υαλοπίνακα ασφαλείας.

Επιπρόσθετα μέτρα όπως ρολά, παντζούρια και τζάμια ασφαλείας συμβάλλουν στην αύξηση της Ασφάλειας και της αντιδιαρρηκτικής προστασίας.

Πακέτα Επίπεδου Ασφαλείας

Το επίπεδο ασφαλείας RC3/WK3 αποτελεί σίγουρη λύση, για να μείνουν έξω από το σπίτι, όλοι εκείνοι που θέλουν να ταράξουν την οικιακή ηρεμία. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε την υψηλότερη κατηγορία αντίστασης. Για το λόγο αυτό η Rolloplast σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε μόνοι σας την κατηγορία αντίστασης που επιθυμείτε. Έχουμε διαμορφώσει 3 Πακέτα Μηχανισμού που αντιστοιχούν στα 3 Επίπεδα Ασφάλειας που περιγράφονται ανωτέρω, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας για τα κουφώματά σας.

Διαθέσιμα Πακέτα Μηχανισμού

Μονόφυλλα Κουφώματα
Δίφυλλα Κουφώματα

Ένα κούφωμα δεν αρκεί να χαρακτηρίζεται στιβαρό σε θεωρητικό επίπεδο,
πρέπει αποδεδειγμένα και πρακτικά να είναι.

Αισθανθείτε απλά ασφαλής!