Εξώπορτα Βαρέως Τύπου

Εξώπορτα Βαρέως Τύπου-Κύρια Είσοδος

Εξώπορτα Βαρέως Τύπου

ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟ
Εξώπορτα Υψηλής Ασφάλεια & Αξίας
Ασφάλεια

Στην Εξώπορτα Βαρέως Τύπου, εξίσου σημαντικός παράγοντας με την εμφάνιση και την αξιοπιστία είναι και η ασφάλεια από διάρρηξη, η στεγανότητα και η ευκολία διέλευσης. Η Rolloplast προσφέρει μόνο πιστοποιημένα συστήματα που απαντάνε κατάλληλα αυτές τις απαιτήσεις.

GU-BKS-SECURY-Automatic-Κλειδαριά-Τρίγλωσση-Αυτόματη

Η τρίγλωσση αυτόματη κλειδαριά της G-U παρέχει στην Εξώπορτα τη μέγιστη ασφάλεια RC3/WK3 που έχει πιστοποιηθεί ποτέ σε πόρτα μη θωρακισμένη, και έχει λάβει έγκριση VdS σύμφωνα με την κατηγορία Α.

Οι γλώσσες επάνω και κάτω είναι αυτόματες διπλής ενεργείας. Δηλαδή, και μόνο με το κλείσιμο της Εξώπορτας, οι γλώσσες αυτές πετάγονται προς τα έξω κατά 20mm. Μετατρέπονται έτσι αυτόματα σε γλώσσες κλειδώματος, αντικαθιστώντας το χειροκίνητο αρχικό κλείδωμα, ενώ ανοίγουν ανά πάσα στιγμή από μέσα με το πόμολο και από έξω με το κλειδί.

Με αυτόν τον τρόπο, πολύ εύκολα και απλά, συνδυάζετε εντελώς αυτόματα την ασφάλεια και την άνεση χειρισμού.

GU-BKS-SECURY-Automatic-Κλειδαριά-Τρίγλωσση-Αυτόματη

Τα βαριά προφίλ της Εξώπορτας Βαρέως Τύπου στηρίζονται από τους εξωτερικούς μεντεσέδες βαρέως τύπου 140Kg της Dr. Hahn οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί ως μεντεσέδες κλάσης 13 για πολύ υψηλά φορτία κατά τη διάρκεια δοκιμών για τη σήμανση CE. Οι μεντεσέδες αυτοί έχουν αποδείξει ότι παρέχουν υψηλή ασφάλεια στις απαιτητικές δοκιμές SKG και είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι προς 6 κατευθύνσεις.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, χάρη στις αρθρώσεις υψηλής τεχνολογίας που αυτολιπαίνονται.

Dr.Hahn-KT-V6R-Μεντεσές-Βαρέως-Τύπου-Εξωτερικός

Ο κύλινδρος ασφαλείας της BKS διαθέτει στάνταρ προστασία από πρόσκρουση και βασίζεται στη δοκιμασμένη διάταξη μίας σειράς από 6 μπίλιες. Εξοπλισμένος με τη λειτουργία κινδύνου και έκτακτης ανάγκης, ο κύλινδρος μπορεί να ξεκλειδώσει, ακόμη και αν υπάρχει μέσα κάποιο από τα 5 κλειδιά νεάργυρου υψηλής ποιότητας με τα οποία συνοδεύεται.

Ο χειρισμός είναι άνετος χάρη στο μηχανισμό αναστρέψιμου κλειδιού όπου δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο πως εισάγετε το κλειδί.

Χάρη στη διάρκεια της ευρεσιτεχνίας μέχρι το 2024, ο κύλινδρος αυτός είναι συνώνυμος της ασφάλειας την οποία μπορείτε να εμπιστεύεστε.

GU-BKS-Κύλινδρος-Ασφαλείας-5012

Πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και άνεσης

Διαθέσιμοι για την Εξώπορτα Βαρέως Τύπου είναι και οι ακόλουθοι εξοπλισμοί οι οποίοι αυξάνουν τα μέτρα ασφάλειας και άνεσης στην Εξώπορτα είτε συνδυαστικά μεταξύ τους είτε μόνα τους.

GU-BKS-Κύλινδρος-Υπερασφαλείας-Janus

Κύλινδρος υπερασφαλείας Janus

Ο κύλινδρος αυτός ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις σε ασφάλεια, λειτουργία και σχεδιασμό. Το κλειδί με βούλες εγγυάται μια αποτελεσματική μηχανική προστασία από αντιγραφή. 4 σειρές μεταβλητής διάταξης με συνολικά 20 μπίλιες προστατεύουν τον πυρήνα του κυλίνδρου από προσπάθειες παραποίησης.

Ελεγμένο κατά DIN EN 1303 και DIN 18252 με επιπρόσθετη προστασία από διάτρηση και από picking προσφέρει πιστοποιημένη ασφάλεια ανώτερου επιπέδου.

GU-BKS-SECURY-Automatic-Κλειδαριά-Τρίγλωσση-Πεντάγλωσση-Αυτόματη-Ηλεκτρική

Ηλεκτρικός μηχανισμός κλειδαριάς

Η κλειδαριά ενσωματώνει αυτόματο ηλεκτρικό μηχανισμό με τον οποίο εισέρχονται ηλεκτρομηχανικά μέσα στην κλειδαριά και οι δύο γλώσσες διπλής ενέργειας. Με το σύστημα αυτό μπορείτε να συνδέσετε την Εξώπορτα με άλλα συστήματα αυτοματισμού όπως το Nice Smart Home ή το Somfy Smart Home.

GU-BKS-SECURY-Automatic-Κλειδαριά-Τρίγλωσση-Πεντάγλωσση-Αυτόματη-Παρακολούθηση

Παρακολούθηση γλώσσας διπλής ενεργείας

Η επάνω και η κάτω γλώσσα διπλής ενέργειας δέχονται λειτουργία παρακολούθησης. Με το σύστημα αυτό μπορείτε να συνδέσετε την Εξώπορτα με άλλα συστήματα αυτοματισμού όπως το Nice Smart Home ή το Somfy Smart Home.

GU-BKS-SECURY-Κλειδαριά-Σύρτης-Νυκτός

Σύρτης νυκτός

Η κλειδαριά ενσωματώνει σύρτη νυκτός για ασφαλές μερικό άνοιγμα της πόρτας.

GU-BKS-SECURY-Automatic4-Κλειδαριά-Πεντάγλωσση-Αυτόματη

Κλειδαριά 5-γλωσση αυτόματη

Η κλειδαριά αυτή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις με την βασική τρίγλωσση αλλά διαθέτει 2 επιπλέον μασίφ γλώσσες που εξέρχονται αυτόματα 20mm μετά το κλείσιμο της πόρτας και ασφαλίζουν ταυτόχρονα με τις 2 γλώσσες διπλής ενεργείας.

GU-BKS-SECURY-Automatic4-Κλειδαριά-Πεντάγλωσση-Αυτόματη

Εμφάνιση

Η Εξώπορτα είναι η είσοδος του σπιτιού σας, για αυτό πρέπει να είναι μοναδική και εντυπωσιακή. Είναι δυνατές μοντέρνες εφαρμογές με σχέδια Inox αλλά και παραδοσιακά σχέδια με κάγκελα. Ειδικές κατασκευές σχεδίων με ταφ, γωνίες, κούρμπες και διακοσμητικά είναι επίσης εφικτά. Μεγάλη ποικιλία τζαμιών, καθώς και λεπτομέρειες όπως πόμολα, ρόπτρα ή γραμματοθυρίδες προσδίδουν στην πόρτα το δικό σας μοναδικό στυλ. Μπορείτε να εξατομικεύσετε πάρα πολύ εύκολα την πόρτα σας, όπως αρέσει σε εσάς, ώστε να ταιριάζει και με το στυλ του σπιτιού σας. Απλά επιλέξτε:

  1. Πάνελ
  2. Χερούλια
  3. Αξεσουάρ

Για Εξώπορτα με πιο ελκυστική τιμή μπορείτε να δείτε και την
Εξώπορτα / Κουζινόπορτα.