Εξώπορτα / Κουζινόπορτα

Εξώπορτα-Κουζινόπορτα-Είσοδος

Εξώπορτα / Κουζινόπορτα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ

Ασφάλεια

Η Ασφάλεια και η ελκυστική τιμή μίας Κουζινόπορτας δεν είναι έννοιες αντίθετες. Η Rolloplast προσφέρει οικονομικά αλλά και πιστοποιημένα συστήματα που προσφέρουν ακριβώς αυτό που ζητάτε.

GU-BKS-SECURY-PR

Η κλειδαριά P/R της G-U ασφαλίζει σε 5 σημεία εκ των οποίων τα δύο είναι μανιταροκεφαλές που κλειδώνουν σε ατσάλινα αντικρίσματα στην κάσα.

Οι 4 ρυθμιζόμενες μπίλιες (2 απλές και 2 ασφαλείας) βελτιστοποιούν την πίεση του φύλλου στην επάνω και στην κάτω περιοχή και εγγυούνται μεγαλύτερη στεγανότητα για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Όλα τα στοιχεία κλειδώματος (γλώσσα κλειδώματος και μπίλιες) έχουν προστασία από πριόνισμα (σύμφωνα με τους κανονισμούς SKG).

 GU-BKS-SECURY-PR

Τα βαριά προφίλ στηρίζονται από τους εξωτερικούς μεντεσέδες βαρέως τύπου 90Kg της ROTO οι οποίοι είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι προς 6 κατευθύνσεις.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και η λειτουργία τους είναι αθόρυβη, χάρη στις αρθρώσεις υψηλής τεχνολογίας που αυτολιπαίνονται.

 ROTO-Hinge-PS23

Ο βασικός κύλινδρος της BKS διαθέτει στάνταρ προστασία από πρόσκορουση και βασίζεται στη δοκιμασμένη διάταξη μίας σειράς από 5 μπίλιες.

Συνοδεύεται από 3 χαλύβδινα κλειδιά υψηλής ποιότητας.

 GU-BKS-Cylinder-8800
GU-BKS-SECURY-Economy

Για Κουζινόπορτα με ακόμη πιο ελκυστική τιμή μπορείτε να επιλέξετε κλειδαριά 1 σημείου (μονόγλωσση) η οποία κλειδώνει με ασφάλεια αλλά είναι και πιο οικονομική.

Εμφάνιση

Η Εξώπορτα είναι η είσοδος του σπιτιού σας, για αυτό πρέπει να είναι μοναδική και εντυπωσιακή. Είναι δυνατές μοντέρνες εφαρμογές με σχέδια Inox αλλά και παραδοσιακά σχέδια με κάγκελα. Ειδικές κατασκευές σχεδίων με ταφ, γωνίες, κούρμπες και διακοσμητικά είναι επίσης εφικτά. Μεγάλη ποικιλία τζαμιών, καθώς και λεπτομέρειες όπως πόμολα, ρόπτρα ή γραμματοθυρίδες προσδίδουν στην πόρτα το δικό σας μοναδικό στυλ. Μπορείτε να εξατομικεύσετε πάρα πολύ εύκολα την πόρτα σας, όπως αρέσει σε εσάς, ώστε να ταιριάζει και με το στυλ του σπιτιού σας. Απλά επιλέξτε:

  1. Πάνελ
  2. Χερούλια
  3. Αξεσουάρ

Κατασκευάζουμε επίσης και εξατομικευμένες ειδικές κατασκευές όπως κλασικές αλογόπορτες / σταβλόπορτες.


Εξώπορτα-Κουζινόπορτα-Είσοδος-Σταβλόπορτα-Αλογόπορτα      Εξώπορτα-Κουζινόπορτα-Είσοδος-Σταβλόπορτα-Αλογόπορτα

Για υψηλότερη Ασφάλεια και πολλές πρόσθετες επιλογές μπορείτε να δείτε και την
Εξώπορτα Βαρέως Τύπου.