Ανακλινόμενοι Φεγγίτες

Ανακλινόμενοι Φεγγίτες

Ανακλινόμενοι Φεγγίτες

Οι Ανακλινόμενοι Φεγγίτες επιτρέπουν τον εύκολο καθημερινό εξαερισμό του χώρου, πολλές φορές όμως αυτοί βρίσκονται σε ύψος όπου είναι δύσκολη η πρόσβαση από το χρήστη. Χάρη όμως στα νέα συστήματα της G-U μπορείτε να χειριστείτε οποιονδήποτε ανακλινόμενο παράθυρο από απόσταση, είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτρομηχανικά, για την παροχή φρέσκου αέρα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Χειροκίνητα συστήματα

Τα χειροκίνητα συστήματα της G-U για Ανακλινόμενους Φεγγίτες αποτελούν μια οικονομική λύση.

 • Χερούλι

  Ανάκλιση-Ανακλινόμενοι Φεγγίτες-Χειροκίνητα-Χέρι-Χερούλι-Λαβή-Πόμολο

  Φυσικά είναι δυνατό και το χειροκίνητο άνοιγμα με απλό χερούλι και εξαρτήματα του συστήματος Uni-Jet, προτείνεται όμως μόνο για εύκολα προσβάσιμα Ανακλινόμενα Παράθυρα. Το χερούλι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μπει είτε στο μέσο του επάνω μέρους είτε στο πλάι αριστερά ή δεξιά. Για τον καθαρισμό του παραθύρου, η ανάρτηση και αφαίρεση του ψαλιδιού γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

 • VENTUS

  Ανάκλιση-Ανακλινόμενοι Φεγγίτες-Χειροκίνητα-GU-Ντίζα-VENTUS-F200-F300

  Με το σύστημα ντίζας VENTUS ανοίγετε απρόσιτους Ανακλινόμενους Φεγγίτες χειροκίνητα με ειδικό χερούλι ή μανιβέλα. Για τον καθαρισμό του παραθύρου, η ανάρτηση και αφαίρεση του ψαλιδιού γίνεται πανεύκολα και γρήγορα. Η δυνατότητα χειρισμού δύο ή περισσότερων φεγγιτών σε σειρά από έναν μόνο μηχανισμό κίνησης, αποτελεί μια οικονομική λύση.

  Πολλές προαιρετικές ειδικές εκδόσεις όπως κάθετα και πλευρικά κλειδώματα, κρυφά κλειδώματα, κάθετοι και γωνιακοί μηχανισμοί για χειρισμό με μανιβέλα, σημεία μετάβασης δοκαριού ή άλλου εμποδίου με εύκαμπτη ντίζα καθώς και χερούλια που κλειδώνουν επιτρέπουν εξατομικευμένες λύσεις.

Ηλεκτρομηχανικά συστήματα

Τα ηλεκτρομηχανικά συστήματα ανοίγματος φεγγιτών της G-U προσφέρουν μέσω ενός μηχανισμού κίνησης έναν ενσωματωμένο έλεγχο για Ανακλινόμενους Φεγγίτες. Εσείς χρησιμοποιείτε απλά το διακόπτη στον τοίχο ή το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Τα μοτέρ είναι εξαιρετικά αθόρυβα, εξοπλισμένα με σύστημα απενεργοποίησης σε περίπτωση υπερφόρτωσης και μπορείτε να τα συνδέσετε προαιρετικά και με άλλα συστήματα αυτοματισμού όπως το Nice Smart Home ή το Somfy Smart Home.

 • ELTRAL

  Ανάκλιση-Ανακλινόμενοι Φεγγίτες-Ηλεκτρικά-Ηλεκτρομηχανικά-GU-Ντίζα-ELTRAL-S230

  Με το συνδυασμό του συστήματος ντίζας VENTUS και τους αθόρυβους ηλεκτροκινητήρες ELTRAL, είναι δυνατός ο εξαερισμός των χώρων με άνεση και οικονομία. Η τοποθέτηση του ηλεκτροκινητήρα μπορεί να γίνει είτε οριζόντια είτε κάθετα, είτε επάνω στην κάσα του κουφώματος είτε στον τοίχο. Οι ασφαλιζόμενες, αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενες θέσεις ανάκλισης εγγυώνται τέλεια δοσολογημένο εξαερισμό του χώρου και σας επιτρέπουν μεγάλα πλάτη ανοίγματος μέχρι και 300 mm. Η δυνατότητα χειρισμού δύο ή περισσότερων φεγγιτών σε σειρά από έναν μόνο μηχανισμό κίνησης, συμβάλλει στην επιπρόσθετη οικονομία. Για τον καθαρισμό του παραθύρου, η ανάρτηση και αφαίρεση του ψαλιδιού γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

 • KS

  Ανάκλιση-Ανακλινόμενοι Φεγγίτες-Ηλεκτρικά-Ηλεκτρομηχανικά-GU-KS-KS25-KS30-KS30/40

  Με το μηχανισμό αλυσίδας KS μπορείτε να κάνετε εξαερισμό στον χώρο με σύγχρονο τρόπο, αυτόματα και άνετα. Χάρη στον όμορφο, συμπαγή, επίπεδο τρόπο κατασκευής προσαρμόζονται τέλεια στην αρχιτεκτονική των παραθύρων. Οι πολυάριθμοι τρόποι στερέωσης επιτρέπουν σχεδόν κάθε κατάσταση τοποθέτησης σε ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, επάλληλα, βυθιζόμενα-προβαλλόμενα, κάθετα περιστρεφόμενα, οριζόντια περιστρεφόμενα παράθυρα καθώς και παράθυρα στέγης, που ανοίγουν προς τα μέσα ή προς τα έξω.