Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα

Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα

Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ

 Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα

Ελευθερία για δημιουργικότητα

Μεγάλες επιφάνειες τζαμιού, ανοιχτό περιβάλλον, ευάεροι και ευήλιοι χώροι – τα Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα αυξάνουν την ποιότητα διαβίωσης, είναι απόλυτα σταθερά και διακρίνονται για την μεγάλη άνεση χειρισμού, την ασφαλή αντίσταση σε διάρρηξη και το μεταβλητό αερισμό του χώρου.

Αξεπέραστες δυνατότητες

Ακόμη και τζαμαρίες στο συνολικό ύψος του ορόφου μπορούν να κατασκευαστούν, με συνολικό πλάτος έως και 10 μέτρα, είναι στεγανά σε οποιοδήποτε καιρό και δεν τις επηρεάζουν ούτε ισχυροί άνεμοι ούτε οι ισχυρές βροχοπτώσεις. Τα συστήματά μας για Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα ικανοποιούν άλλωστε τις αυστηρές απαιτήσεις του EnEV.

GU-UniJet-934-937-FS-Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα-Χειροκίνητα-Χέρι GU-UniJet-934-937-HS-Master-Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα-Ηλεκτικά-Μοτέρ GU-UniJet-934-937-HS-Master-Concealed-Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα-Μαγικά-Ηλεκτρικά-Μοτέρ Κρυφό

Χειροκίνητα

Οι ελεγχόμενοι μηχανισμοί κινούν το φύλλο εύκολα και ομαλά, απαιτώντας ελάχιστη δύναμη. Μπορείτε να ανοίγετε, να κινείτε και να κλείνετε φύλλα έως και 400 kg, με ένα μόνο χέρι.

Ηλεκτρομηχανικά

Ειδικό μοτέρ αναλαμβάνει ηλεκτρομηχανικά την ανύψωση, τη μετακίνηση μέχρι το επιθυμητό σημείο και το κλείσιμο του φύλλου. Εσείς χρησιμοποιείτε απλά τη λαβή, το διακόπτη στον τοίχο, το ασύρματο τηλεχειριστήριο ή τη λειτουργία "Push-and-Go". Το μοτέρ είναι εξαιρετικά αθόρυβο, εξοπλισμένο με σύστημα απενεργοποίησης σε περίπτωση υπερφόρτωσης και μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά και άλλα εξαρτήματα ασφαλείας όπως φωτοκύτταρα ασφαλείας, κουρτίνα ασφαλείας ή αισθητήρα ραντάρ όπως επίσης και να το συνδέσετε με άλλα συστήματα αυτοματισμού όπως το Nice Smart Home ή το Somfy Smart Home.

Ολόκληρο το σύστημα με όλα τα εξαρτήματα ασφαλείας
είναι ελεγμένο από την DEKRA.

Μαγικά

Οι λάτρεις του σχεδιασμού έχουν κάθε λόγο να χαίρονται: Το ηλεκτρικομηχανικό σύστημα χειρισμού γίνεται αόρατο. Δε χρειάζεται ούτε ρεύμα στο φύλλο ούτε πρόσθετα εξαρτήματα ασφαλείας.

Πρόσθετες επιλογές

Σε εμάς θα βρείτε και προαιρετικές επιλογές, όπως:

Νυχτερινός εξαερισμός

Εάν επιθυμείτε Σηκωνόμενα Συρόμενα Κουφώματα που φροντίζουν για καθαρό αέρα στον χώρο, χωρίς να επιτρέπουν τα κουνούπια και τα έντομα να εισέλθουν ενώ ταυτόχρονα παραμένουν κλειδωμένα με ασφάλεια, έχετε βρει τη λύση.

GU-UniJet-934-937-Νυχτερινός-Εξαερισμός
GU-UniJet-934-937-Περιοριστής-Ταχύτητας

Περιοριστής ταχύτητας

Όποιος ανοίγει ή κλείνει ένα Σηκωνόμενο Συρόμενο Κούφωμα με μεγάλο βάρος φύλλου, δημιουργεί στη φάση επιτάχυνσης κινητική ενέργεια, η οποία μπορεί να επιβραδυνθεί με πολύ μεγάλη δυσκολία. Το σύστημα αυτό περιορίζει την ταχύτητα του φύλλου. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπει με αξιόπιστο τρόπο την πρόκληση ζημιών στο κτίριο και εξασφαλίζει ασφαλή χρήση ακόμη και από παιδιά.