REHAU-Λογότυπο

Τα δυνατά σημεία της REHAU

Συνεχής επαναπροσδιορισμός των ορίων του δυνατού, με τη χρήση όλο και πιο αποδοτικών υλικών. Υλοποίηση οραμάτων, τα οποία έως τώρα δεν ήταν εφικτά με τη χρήση συνηθισμένων υλικών. Εξεύρεση λύσεων, που συνδυάζουν την οικολογία και την αποδοτικότητα με το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, δημιουργώντας μια συμπαγή ενότητα.

Ανεξάντλητες λύσεις και συνεχείς επιτυχίες

Από την ίδρυσή της το 1948, εξελίχθηκε σε διεθνώς πρωτοπόρο εταιρία όσον αφορά την προσφορά λύσεων με βάση τα πολυμερή, για τις οικοδομές, τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και τη βιομηχανία, με στόχο την προώθηση καινοτομιών, οι οποίες προσφέρουν πλεονεκτήματα στον πελάτη μοναδικά.

Μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, προσφέρει σταθερά αποδοτικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το περιβάλλον. Αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ελέγχου και ασφάλειας ποιότητας διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της συμμορφώνονται με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Ως ανεξάρτητη και ιδιωτική εταιρεία, επικεντρώνεται στην οικοδόμηση μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης.


Η REHAU παντού !

REHAU-Παγκόσμια-Παντού-Εργοστάσια-Γραφεία-Σημεία-ΕξυπηρέτησηΩς σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 120 υποκαταστήματα, 44 εργοστάσια, 15 κέντρα εκπαίδευσης και περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους σε πάνω από 170 μέρη σε όλον τον κόσμο, είναι μοναδική στην τεχνική συνθετικών υλικών. Ιδιώτες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές επωφελούνται από τις επιδόσεις και τις λύσεις της REHAU.


Γιατί REHAU;

REHAU-Παράθυρα-Επιλογές-Ποικιλία-Λύσεις

Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των συνθετικών προφίλ για παράθυρα παγκοσμίως. Προσφέρει μοναδικές λύσεις οι οποίες περιλαμβάνουν ειδικά κατασκευασμένα σχέδια που συνδυάζουν λειτουργικότητα καλύτερα από οτιδήποτε έχετε δει ποτέ. Έτσι, κάθε σύστημα είναι τόσο κομψό όσο είναι και ευφυή, καθώς και τόσο ελκυστικό όσο είναι και ανθεκτικό. Για πρακτικούς και αισθητικούς λόγους, σας εξασφαλίζει παράθυρα που λειτουργούν όμορφα, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία οποιουδήποτε κτιριακού έργου.

REHAU-Experience

Μακρόχρονη εμπειρία

Είναι μία από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που παρήγαγαν και πουλούσαν συνθετικά προφίλ για συστήματα παραθύρων, και σήμερα είναι στον ευρύτερο οικοδομικό τομέα η νούμερο 1 εταιρία για λύσεις στα πολυμερή και θέτει υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια. Τα προφίλ όλων των συστημάτων έχουν σχεδιαστεί  και κατασκευάζονται στη Γερμανία, συγκεντρώνοντας ό,τι καλύτερο της γερμανικής τεχνολογίας σχεδιασμού με ποιοτικά εξαρτήματα και παρελκόμενα.

Ποιότητα και εξυπηρέτηση

Τα συστήματα της REHAU είναι απαράμιλλα σε ποιότητα, σε τεχνολογική καινοτομία και σε εξαιρετική σχεδίαση. Σας φέρνουν όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων συνθετικών παραθύρων, συμπεριλαμβανομένων χαμηλό κόστος συντήρησης, βελτιωμένη ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση. Για το λόγο αυτόν διεξάγονται όλοι οι έλεγχοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΝ σε ιδιόκτητο κέντρο ελέγχων. Οι έλεγχοι  πιστοποιούνται από ανεξάρτητο ινστιτούτο πιστοποίησης. Τα βασικά στοιχεία και οι ειδικές λύσεις ελέγχονται διεξοδικά ως προς αεροπερατότητα, τη στεγανότητα ενάντια στην ισχυρή βροχόπτωση και την ικανότητα αντίστασης ενάντια στο φορτίο ανέμου. Στον κλιματικό θάλαμο εξετάζονται οι συνέπειες της υγρασίας αέρος, της ηλιακής ακτινοβολίας και των ακραίων θερμοκρασιών επιφανείας. Το ιδιόκτητο κέντρο ελέγχων βαθμολογείται από το Ινστιτούτου Τεχνικής Παραθύρων (IFT), στο Rosenheim.

REHAU-Ποιότητα-Εξυπηρέτηση

Έλεγχος και άριστα αποτελέσματα

Αποδεδειγμένη ποιότητα: τα δύο ερευνητικά κέντρα της εταιρίας στο Rehau και το Eltersdorf, καθώς και το εργοστάσιο Wittmund είναι πιστοποιημένα από την TÜV Management Service GmbH ISO-9001:2000

Διεθνής διάκριση

Είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος εταιρία για καινοτομίες με βάση τα πολυμερή υλικά και συστήματα. Σε όλον τον κόσμο πελάτες από τους πιο διαφορετικούς τομείς εμπιστεύονται την ποιότητα, τις καινοτόμες ιδέες, καθώς και τις ικανότητες συστηματοποίησης και σχεδιασμού. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι πολυάριθμες διεθνείς πιστοποιήσεις και σήματα.

REHAU-Διεθνής-Διάκριση-Βραβεία-Πιστοποιήσεις

Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Ήδη από τη δεκαετία του 50 η REHAU παίρνει πίσω απόβλητα παραγωγής ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή και τα ανακυκλώνει. Από τη δεκαετία του 70 τα προϊόντα της διαθέτουν σήμανση πρώτων υλών. Τέλος της δεκαετίας του 80 η εταιρία ξεκίνησε την ανάπτυξη προγραμμάτων διάθεσης των αποβλήτων. Σήμερα πλέον διαθέτει δική της υπερσύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης PVC η οποία είναι από τις 3 μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Περιβάλλον

Ήδη από την κατασκευή των προφίλ από PVC ξεκινά η προστασία του περιβάλλοντος: Από την παρασκευή χωρίς κάδμιο και πλαστικοποιητές στην κατασκευή με εξοικονόμηση ενέργειας έως την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. Τα υπολείμματα πρώτων υλών και μιγμάτων οδηγούνται εκ νέου στη διαδικασία παραγωγής.

Φιλικό-Περιβάλλον
Energy-Saving-Trust-Logo

Μέλλον

Θέτονται συνεχώς νέοι περιβαλλοντικοί στόχοι, για να βελτιώνεται η περιβαλλοντική προστασία. Η πραγματοποίησή τους επιτυγχάνεται με περιβαλλοντικά προγράμματα και μεμονωμένα μέτρα. Τα παράθυρα της REHAU έχουν λάβει πιστοποίησης «Energy Saving Recommended» με βαθμολογία B! Αυτό το σήμα πιστοποίησης αναπτύχθηκε από την Energy Saving Trust για να διακρίνει τα πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα στην αγορά. Μόνο τα προϊόντα που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις μπορούν να εγκριθούν και να δοθεί το σήμα πιστοποίησης.

Συμπληρωματικά Συστήματα REHAU

Η REHAU διαθέτει πληθώρα συστημάτων τα οποία συνδυάζονται αρμονικά ως πρόσθετα με τα κύρια συστήματά της. Δείτε πώς αυτά συμπληρώνουν τα κουφώματά μας και πώς μπορούν αυτά να βελτιώσουν τις ιδιότητες τους και να σας δώσουν αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Φυλλάδιο για την REHAU