Αυτόματος Αερισμός Air-Comfort

Αυτόματος Αερισμός με Air-Comfort

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Καινοτόμο και με εντυπωσιακές επιδόσεις

REHAU-Αυτόματος Αερισμός-Air-Comfort-AirComfort

Οι σύγχρονες ενεργειακές κατασκευές (κουφώματα, θερμοπροσόψεις κ.α.) κάνουν τα κτίρια αεροστεγή. Στn περίπτωση ανεπαρκούς αερισμού εμφανίζεται υγρασία που διευκολύνει την ανάδυση και την ανάπτυξη των διαφόρων τύπων μούχλας. Μακροπρόθεσμα αυτό οδηγεί σε ανθυγιεινές συνθήκες μέσα στο σπίτι και καταστρέφει τα δομικά υλικά. Η λύση είναι ο Αυτόματος Αερισμός Air-Comfort της REHAU.

 REHAU-Αυτόματος Αερισμός-Air-Comfort-AirComfort

Εξαερισμός και προστασία από την υγρασία

Το Air-Comfort είναι αόρατο, και ως Αυτόματος Αερισμός ρυθμίζεται μόνο του και φροντίζει για την ιδανική εισροή φρέσκου αέρα ανάλογα με το φορτίο ανέμου. Όταν το φορτίο ανέμου αυξάνεται, ο μηχανισμός αντιδρά με μεγάλη ευαισθησία και κλείνει αυτόματα. Έτσι επιτυγχάνεται σωστός αερισμός και αποφεύγονται τα ρεύματα και η εστίαση υγρασίας που δημιουργεί μούχλα. Το ευέλικτο αυτό σύστημα λειτουργεί μηχανικά, δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα και είναι πολύ αποδοτικό. Τοποθετείται χωρίς βίδες και οπές και μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Υδροδυναμικό παράδοξο της αρχής Bernoulli

"Τα αντικείμενα που συνορεύουν με ρεύματα αέρα, ενσωματώνονται σε αυτά, και δεν ωθούνται μακριά, όπως θα περίμενε κανείς". Την ιδιότητα αυτή εκμεταλλεύεται το Air-Comfort, και όταν το φορτίο ανέμου αυξάνεται το ειδικό κλαπέτο σηκώνεται και κλείνει.

REHAU-Αυτόματος Αερισμός-Air-Comfort-AirComfort

Συμπληρωματικά Συστήματα REHAU

Η REHAU, εκτός από το Σύστημα Air-Comfort ως Αυτόματος Αερισμός, διαθέτει και άλλα συστήματα τα οποία συνδυάζονται αρμονικά ως πρόσθετα με τα κύρια συστήματά της. Δείτε πώς αυτά συμπληρώνουν τα κουφώματά μας και πώς μπορούν αυτά να βελτιώσουν τις ιδιότητες τους και να σας δώσουν αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Φυλλάδιο για Σύστημα Air-Comfort για Αυτόματο Αερισμό