Ασφάλεια

ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Το αίσθημα για Ασφάλεια είναι αξία αναντικατάστατη, ενώ η προστασία των ανθρώπων που αγαπάμε αποτελεί πρωτόγονο ανθρώπινο ένστικτο.

Οι στατιστικές της αστυνομίας και των ασφαλιστικών εταιριών μιλούν ξεκάθαρα: Κάθε 2 λεπτά γίνεται μια διάρρηξη και στο σύνολο οι μισές είναι σε ιδιωτικές κατοικίες και σπίτια από τις οποίες 8 στις 10 ο διαρρήκτης παραβίασε κάποιο κούφωμα.

REHAU-Ασφάλεια

Καμία ελπίδα στους διαρρήκτες

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας και αναμφισβήτητα θα πρέπει να αισθάνεστε Ασφάλεια μέσα σε αυτό. Στη Rolloplast θεωρούμε προτεραιότητά μας τη αίσθηση της Ασφάλειας στο σπίτι σας, για αυτό και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά περιμετρικό μηχανισμό, ως αποτελεσματικό φράγμα ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πλεονέκτημα τους είναι η δυνατότητα της επιπλέον ασφάλειας ακόμα και σε θέση ανάκλισης.

Τα συνθετικά κουφώματα REHAU με περιμετρικό μηχανισμό έχουν πιστοποιηθεί στο εγκυρότερο ινστιτούτο στον κόσμο, Ift Rosenheim μέχρι το ανώτατο επίπεδο αντιδιαρρηκτικότητας WK3/RC3. Αυτό το επίπεδο αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο Ασφάλειας για κουφώματα και είναι εφικτό χάρη στους χαλύβδινους οπλισμούς ενίσχυσης στο εσωτερικό των προφίλ όπου είναι αδύνατο να επιτευχθεί από προφίλ άλλων μαλακών μετάλλων όπως είναι το αλουμίνιο. Το ανώτατο επίπεδο που μπορεί να επιτευχθεί από κούφωμα αλουμινίου είναι WK2/RC2.

Δείτε περισσότερα για τον Περιμετρικό Μηχανισμό ΕΔΩ

Επιπρόσθετα μέτρα όπως ρολά, παντζούρια και τζάμια ασφαλείας συμβάλλουν στην αύξηση της Ασφάλειας και της αντιδιαρρηκτικής προστασίας.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα. Δε ξεχωρίζουν μόνο για την εξαιρετική τους Ασφάλεια, αλλά επίσης για :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί να επιλέξετε REHAU για τα επόμενα κουφώματά σας ;