REHAU-Design

Τα παράθυρα σας - Το στυλ σας!

REHAU-Design-Παράθυρα-Μεγάλα

Περισσότερο τζάμι. Περισσότερο φως. Περισσότερο Design.

Για ευάερους και ευήλιους χώρους, για παράθυρα με μεγάλες επιφάνειες στο ύψος των ορόφων, περισσότερο γυαλί σημαίνει πιο φωτεινούς χώρους διαβίωσης και υψηλότερη ποιότητα διαβίωσης. Τα υψηλής τεχνολογίας παράθυρα της Rolloplast με προφίλ REHAU προσφέρουν αφάνταστες δυνατότητες σε Design για μεγάλα μεγέθη και διακριτικά πλαίσια.

Προσαρμογή στο στυλ του κτιρίου

Μοντέρνα αρχιτεκτονική ή προσόψεις με ανακατασκευή παλιού στυλ. Και οι δύο επιλογές απαιτούν στιλιστικά ταιριαστές λύσεις για παράθυρα και πόρτες: στρογγυλά, τρίγωνα και τετράγωνα σχέδια ή ξεχωριστά ημικυκλικά τόξα για παράθυρα και πόρτες. Οι διαφορετικοί τρόποι ανοίγματος θα πρέπει να ταιριάζουν στο κτίριο όπως και τα παράθυρα, με ή χωρίς ταφ, ώστε να ταιριάζουν στην οπτική της πρόσοψης. Διαμορφώστε τη νέα σας οικοδομή με ευθείες γραμμές ή διατηρείστε κατά την ανακαίνιση τον παραδοσιακό χαρακτήρα με ταφ και καμπύλες.

REHAU-Design-Κουφώματα-Τυπολογίες-Τύποι-Σχέδια

REHAU-Design-Χρώματα-Foil-Βαφή

Δώστε χρώμα στο σπίτι γύρω σας.

Η σωστή απόχρωση κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, όπου μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε επενδύσεις Foil (σχέδια ξύλου, απλά χρώματα), βερνίκια ακρυλικά και καλύμματα αλουμινίου. Ό,τι κι αν επιλέξετε, τα προφίλ της REHAU είναι ανθεκτικά στα καιρικά φαινόμενα και στην επίδραση του περιβάλλοντος, εξαιρετικά φωτοανθεκτικά και εύκολα στην φροντίδα.

Συνδυάστε τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους

Για ομαλές μεταβάσεις, ιδιαίτερο Design ή δομικούς λόγους μπορούν τα ντεκόρ να εφαρμοστούν είτε και στις δύο πλευρές είτε μόνο στη μία. Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνονται έτσι με διαφορετικά σχέδια χρωμάτων και ξύλου και μπορείτε να παίξετε με τους συνδυασμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ή να συνδυάσετε χώρους και λειτουργίες.

REHAU-Color-Foil REHAU-Color-Aluminum REHAU-Color-Acryl

Φύλλα ντεκόρ – Foil

Καλύμματα αλουμίνιο

Ακρυλικά βερνίκια – Acryl II

Τα φύλλα ντεκόρ είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Η μεγάλη ποικιλία μονόχρωμων, φανταιζί και γυαλιστερά ντεκόρ, καθώς και ντεκόρ ξύλου διευρύνει τη γκάμα επιλογών με γραπτή εγγύηση έως 10 έτη. Τα καλύμματα από αλουμίνιο έχουν πολλά πλεονεκτήματα: Ελκυστική εμφάνιση, δυνατότητα ανοδίωσης, χρώματα SABLE, POLYDROX, RAL κ.α. Ενσωματώνουν τέλεια τα συνθετικά παράθυρα σε υπάρχοντα σύνολα αλουμινίου προσφέροντας επιπλέον θερμομόνωση. Μπορεί κανείς μέσα από 150 αποχρώσεις RAL να επιλέξει το χρώμα που θέλει για παράθυρα, εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Τα βερνίκια REHAU είναι εύκολα στη φροντίδα, σταθερά και ανθεκτικά στο φως και τα καιρικά φαινόμενα.
Χρωματολόγιο
Χρωματολόγιο
Χρωματολόγιο

Renolit-Logo

Foil

Η Rolloplast χρησιμοποιεί πολυεπίπεδα φύλλα ντεκόρ μόνο της Renolit τα οποία προστίθενται από την REHAU στα προφίλ με κόλλες χωρίς διαλύτες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται ακόμα και την πιο έντονη υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι εξαλείφεται η πιθανότητα αποκόλλησης και εξασφαλίζεται η σταθερότητα του χρώματος. Στα προφίλ της REHAU το foil δεν χαράσσεται, δεν παραμορφώνεται, δεν σαπίζει, δεν χάνει τη γυαλάδα του και δεν αποχρωματίζεται !

Acryl II

Είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης του τμήματος αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ένα παρόμοιο σύστημα για πολλά χρόνια στους προφυλακτήρες αυτοκινήτων όπως Mercedes, BMW και Jaguar. Είναι ένα δύο συστατικών ακρυλικό σύστημα επίστρωσης, η οποία περιλαμβάνει αυστηρά ελεγχόμενη προετοιμασία, την εφαρμογή της διασυνδέσεως ακρυλικό πολυουρεθάνης με υγρή ψεκασμό και στη συνέχεια σκλήρυνση του αέρα.

REHAU-Design-Windows-Color-Acryl

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα. Δε ξεχωρίζουν μόνο για το εξαιρετικό τους Design, αλλά επίσης για :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί να επιλέξετε REHAU για τα επόμενα κουφώματά σας ;