Ηχομόνωση

REHAU-Παράθυρα-Ηχομόνωση

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

 REHAU-Παράθυρα-Ηχομόνωση

Απολαύστε στο σπίτι σας, ησυχία και χαλάρωση.

Καθημερινά περιστοιχίζεστε από δυνατούς θορύβους, όπως από την κυκλοφορία οχημάτων, από τη χλοοκοπτική μηχανή του γείτονα, ή από δυνατή μουσική. Τα παράθυρα Rolloplast με προφίλ REHAU - με τα διάφορα επίπεδα Ηχομόνωσης - φροντίζουν για την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση εντός του σπιτιού σας. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε - χωρίς να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους. Αυτό, όχι μόνο αυξάνει την ποιότητα ζωής, αλλά συμβάλει γενικά και στην ευημερία.


REHAU-Παράθυρα-Ηχομόνωση

Λιγότερος θόρυβος και μεγαλύτερη ευφορία

Ο θόρυβος δεν είναι μόνο δυσάρεστος, αλλά εάν είναι διαρκής μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Κάθε τοποθεσία, κάθε κτίριο και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αίσθηση του θορύβου. Ένας οικισμός σε κατοικημένη περιοχή έχει άλλες απαιτήσεις στην αντιθορυβική προστασία απ' ότι σπίτια στην εξοχή. Ένα εργοτάξιο με θορυβώδεις μηχανές απαιτεί άλλη αντιθορυβική προστασία απ' ότι ένα κτίριο με γραφεία σε ένα βιομηχανικό πάρκο στην ύπαιθρο.

Τα παράθυρα Rolloplast με προφίλ REHAU επιτρέπουν εξειδικευμένες και ελεγμένες λύσεις για την αντιθορυβική προστασία στις πιο διαφορετικές τοποθεσίες, ώστε τίποτα να μην διαταράξει τον ήρεμο κόσμο σας. Απλά κλείνετε το δυνατό θόρυβο απ' έξω και έτσι το σπίτι σας μετατρέπεται σε μια όαση ησυχίας.

REHAU-Παράθυρα-Ηχομόνωση

Κατηγορίες Ηχομόνωσης

κατ. 2

κατ. 3

κατ. 4

κατ. 5

Rw,p >= 32 dB Rw,p >= 37 dB Rw,p >= 42 dB Rw,p >= 47 dB
Κατοικία με χαμηλό επίπεδο θορύβου, π.χ. κατοικία ή γραφείο σε περιφερειακή συνοικία Κατοικία με μεσαίο επίπεδο θορύβου, π.χ. κατοικία ή γραφείο μέσα στην πόλη Κατοικία με υψηλό επίπεδο θορύβου, π.χ. κατοικία ή γραφείο κοντά σε ΜΜΜ (τραμ, τρόλεϊ, κ.α.) Θορυβώδης κατοικία, π.χ. κατοικία ή γραφείο κοντά σε αυτοκινητόδρομο, δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, αεροδρόμιο κ.λπ.

Επιπρόσθετα μέτρα όπως ρολά, παντζούρια και ηχομονωτικά τζάμια συμβάλλουν στην αύξηση της Hxομόνωσης και συμβάλουν σημαντικά στη δημιουργία ενός άνετου χώρου με ησυχία.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα. Δε ξεχωρίζουν μόνο για την εξαιρετική Ηχομόνωση που προσφέρουν, αλλά επίσης για :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί να επιλέξετε REHAU για τα επόμενα κουφώματά σας ;