Ευκολία και Οικονομία

REHAU-Ευκολία-Καθάρισμα-Άνεση

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ

Επωφεληθείτε από την Ευκολία στο καθάρισμα

Επειδή σχεδόν κανείς δεν επιθυμεί να αναλώνει το χρόνο του στην καθαριότητα. Ως γνωστόν τα παράθυρα υπόκεινται σε μεγάλες φθορές λόγω των βροχών, του χιονιού, της βρωμιάς, της σκόνης, καθώς επίσης και από το συχνό άνοιγμα και κλείσιμο τους. Τα παράθυρα Rolloplast με συνθετικά προφίλ REHAU σας δίνουν την Ευκολία και την Άνεση που ζητάτε. Είναι κατασκευασμένα από μια ειδική επιφάνεια, η οποία φροντίζει ώστε το κουραστικό και δαπανηρό καθάρισμά τους να ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα καθαρίστε τα παράθυρά σας χωρίς κόπο μόνο με νερό. Έτσι, ξεμπερδεύετε γρήγορα από την καθαριότητα και έχετε στη διάθεση σας περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

PVC-Συμβατικά REHAU-RAU-PVC-HDF-Ευκολία
Τα συμβατικά κουφώματα έχουν ανώμαλες επιφάνειες όπου επικάθονται οι ρύποι ευκολότερα στις κοιλότητες και είναι δύσκολο να απομακρυνθούν. Η τεχνολογία HDF (High Definition Finishing) επιτυγχάνει εμφανώς πιο λείες επιφάνειες, στις οποίες δεν μπορούν να συγκρατηθούν εύκολα οι ρύποι.

Λαμπερά και Καθαρά

Για να απολαμβάνετε διαρκώς τα παράθυρά σας!

Δε θα πρέπει να σπαταλάτε το χρόνο σας στην καθαριότητα καθώς επίσης και σε έξοδα συντήρησης. Αρκεί, μία φορά το χρόνο να λαδώνετε τα κινούμενα μέρη και να καθαρίζετε τα λάστιχα.

Τα προφίλ REHAU είναι σχεδιασμένα από μια ειδική επιφάνεια, η οποία είναι ιδιαίτερα λεία και γυαλιστερή, με αποτέλεσμα να μη συγκρατεί τη βρωμιά και τη σκόνη.

REHAU-Ευκολία-Κσαθάρισμα

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα. Δε ξεχωρίζουν μόνο για την εξαιρετική Ευκολία στο καθαρισμό τους και την Οικονομία στη συντήρησή τους, αλλά επίσης για :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί να επιλέξετε REHAU για τα επόμενα κουφώματά σας ;