Γωνίες για Γωνιακά Κουφώματα

REHAU-Λύσεις-Γωνιακά Κουφώματα

Λύσεις για Γωνιακά Κουφώματα

Προστασία από την υγρασία

Η υψηλή υγρασία στην ατμόσφαιρα του χώρου και οι χαμηλές θερμοκρασίες στην επιφάνεια του προφίλ αποτελούν τροφή για τη δημιουργία μούχλας - ακόμη κι αν δεν είναι ορατά τα συμπυκνώματα. Ειδικά για το λόγο αυτό η REHAU προσφέρει λύσεις για Γωνιακά Κουφώματα σύμφωνα με το DIN 4108-2. Με τη μοναδική κατασκευή τους εμποδίζουν αποτελεσματικά τη δημιουργία συμπυκνωμάτων υγρασίας και μούχλας. Η ιδιαίτερη διαμόρφωση των διαφόρων θαλάμων αέρα μεταφέρει την απαιτούμενη θερμοκρασία των 13°C ή 10°C στο εσωτερικό του προφίλ, ακόμη και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

REHAU-Corner-90 REHAU-Corner-Variable
REHAU-Corner-90-2D REHAU-Corner-135-2D REHAU-Corner-Variable-2D
Λύση γωνίας 90ο Λύση γωνίας 45 / 135ο Μεταβλητή λύση γωνίας 90-180ο

Μοντέρνα αρχιτεκτονική

Οι μικρές σε μέγεθος λύσεις της REHAU δημιουργούν νέες προοπτικές στα Γωνιακά Κουφώματα. Πραγματοποιήστε τα πιο διαφορετικά σχέδια και απαιτήσεις, συμπληρωματικά με τα συστήματα παραθύρων και πορτών της REHAU. Με πλήρη λειτουργικότητα, ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια. Πάντα με τον αντίστοιχο σχεδιασμό.

REHAU-Corner-Window-Portfolio-1          REHAU-Corner-Window-Portfolio-2

Συμπληρωματικά Συστήματα REHAU

Η REHAU, εκτός από το Σύστημα Γωνιών για Γωνιακά Κουφώματα, διαθέτει και άλλα συστήματα τα οποία συνδυάζονται αρμονικά ως πρόσθετα με τα κύρια συστήματά της. Δείτε πώς αυτά συμπληρώνουν τα κουφώματά μας και πώς μπορούν αυτά να βελτιώσουν τις ιδιότητες τους και να σας δώσουν αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Φυλλάδιο για Σύστημα Γωνιών για Γωνιακά Κουφώματα