Περβάζια για Εσωτερικές Ποδιές

REHAU-Εσωτερικά-Περβάζια-Ποδιά-Μαρμαροποδιά

Εσωτερικά Περβάζια

Εμπλουτίστε το χώρο σας με στυλ

 REHAU-Εσωτερικά-Περβάζια-Ποδιά-Μαρμαροποδιά

Τα εσωτερικά Περβάζια είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σε όλα τα συστήματα παραθύρων REHAU. Αντικαθιστά το συνηθισμένο μάρμαρο κάτω από τα παράθυρα ώστε να διατηρούνται οι άψογες θερμομονωτικές ιδιότητες του παραθύρου. Με τη μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και τα τρία ιδιαίτερα χρώματα (λευκό, μαρμάρινο και ξύλου), το εσωτερικό περβάζι αποτελεί μοναδικό αξεσουάρ στο χώρο της κατοικίας. Η τοποθέτηση είναι δυνατή τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε έργα ανακαίνισης. Είναι αξεπέραστης αντοχής ώστε να μη ξεθωριάζει και να διατηρεί την αίγλη του για πολλά χρόνια. Η εξελιγμένη ποιότητα του υλικού κατασκευής το καθιστά πολύ καλό μονωτικό στρώμα ώστε να μη δημιουργούνται εστίες υγρασίας ενώ είναι παράλληλα αδιάβροχο και αυτό-σβεστο με επιβραδυντικές ιδιότητες κατά της φλόγας. Η ομορφιά μεγάλης διάρκειας και η ευκολία στη φροντίδα δηλώνουν την υψηλή ποιότητα των εκλεπτυσμένων εσωτερικών περβαζιών από PVC.

Συμπληρωματικά Συστήματα REHAU

Η REHAU, εκτός από τα Περβάζια για εσωτερικές ποδιές αντί για μάρμαρο, διαθέτει και άλλα συστήματα τα οποία συνδυάζονται αρμονικά ως πρόσθετα με τα κύρια συστήματά της. Δείτε πώς αυτά συμπληρώνουν τα κουφώματά μας και πώς μπορούν αυτά να βελτιώσουν τις ιδιότητες τους και να σας δώσουν αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Φυλλάδιο για Σύστημα Περβαζιών για Εσωτερικές Ποδιές