Ποιότητα

REHAU-Ποιότητα

ΕΙΔΙΚΟ PVC ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Τα παράθυρα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στα στοιχεία της φύσης, και πρέπει επομένως να είναι αρκετά ανθεκτικά και υψηλής Ποιότητας για να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη των καιρικών συνθηκών. Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν, πρέπει να βρίσκουμε σήμερα τις απαντήσεις του αύριο. Με το στόχο αυτόν προχωρούν η έρευνα και η ανάπτυξη στη REHAU εδώ και πολλά χρόνια.

Η REHAU είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος εταιρία για καινοτομίες με βάση τα πολυμερή υλικά και συστήματα. Σε όλον τον κόσμο πελάτες από τους πιο διαφορετικούς τομείς εμπιστεύονται την Ποιότητα, τις καινοτόμες ιδέες, καθώς και τις ικανότητες συστηματοποίησης και σχεδιασμού της REHAU. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι πολυάριθμες διεθνείς πιστοποιήσεις και σήματα.


Επίπεδα Ακτινοβολίας

Διαχρονικότητα και μακρόχρονη λειτουργικότητα

Το RAU-PVC μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε περιοχές που αντιμετωπίζουν έως 190 kcal/cm2 ετησίως ακτινοβολίας, όπως την έρημο Σαχάρα ή την περιοχή της Αρκτικής. Τα προφίλ δεν υφίστανται καμία φυσική μείωση της ακαμψίας σε θερμοκρασίες από -30°C έως 60°C. Έτσι, ούτε οι συνθήκες της Αρκτικής, ούτε της Σαχάρας θα μπορούσε ποτέ να προκαλέσει βαθούλωμα σε προφίλ REHAU. Κάθε σύστημα παραθύρων REHAU ξεχωρίζει για την Ποιότητά του και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το παγκόσμιο φάσμα κλίματος.

Δεν σκουριάζει - Δεν σαπίζει

Σε αντίθεση με άλλα υλικά και χάρη στην Ποιότητα REHAU, το RAU-PVC δεν σκουριάζει, δεν οξειδώνεται και είναι ανθεκτικό στην ατμοσφαιρική ρύπανση, συμπεριλαμβανομένων και μια σειρά από οξέα και αλκάλια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ποτέ δεν θα σαπίσει όπως τα ξύλινα παράθυρα ούτε θα σκουριάσει όπως τα μεταλλικά ή τα παράθυρα αλουμινίου με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και εάν είναι τοποθετημένα δίπλα στη θάλασσα αντιμετωπίζοντας τη διαβρωτική δράση του νερού.

Προβλήματα-Κουφώματα-Αλουμινίου-Ξύλου
REHAU-Ποιότητα-κουφώματα-πυράντοχα-αυτόσβεστα

Δεν φλέγεται

Το RAU-PVC έχει διαβαθμιστεί, ως προς τη δυσκολία ανάφλεξης, στην κατηγορία B1 ως ένα υψηλής απόδοσης ανθεκτικό υλικό ενάντια στη φωτιά και σύμφωνα με την πιστοποίηση BS476 (παραρτήματα 20 και 22) στην κατηγορία 6 και 7 (30 λεπτά). Έτσι τα προφίλ της REHAU είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναφλεγούν και αυτο-σβήνουν μόλις η πηγή θερμότητας απομακρύνεται, προσφέροντας έτσι Ποιότητα και αξιόλογη βοήθεια στην προσπάθεια μειώσεως της ταχύτητας μεταδόσεως της φωτιάς.

Δεν αποχρωματίζεται

Το διάσημο ομαλό και γυαλιστερό φινίρισμα των προφίλ της REHAU εξασφαλίζει την αρχική Ποιότητα, ότι τα λευκά παράθυρα παραμένουν λευκά και διατηρούν την πρωταρχική εμφάνισή τους επ' αόριστον. Φυσικά όλα τα προφίλ διαθέτουν ανακλαστική επιφάνεια και είναι σε θέση να αντέξουν στις πιο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

REHAU-Ποιότητα-PVC-αποχρωματισμός-χρώμα-κιτρίνισμα-σταθερότητα
Recycle-Ανακύκλωση

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον

Τα προφίλ από RAU-PVC δεν περιέχουν καθόλου χαλκό (Cu) και μόλις 2% μόλυβδο (Pb) ο οποίος ενυπάρχει με τη μορφή ισχυρών συνδέσμων που δεν διασπώνται και δεν αποδεσμεύεται η ουσία ούτε στη χωματερή. Συνεπώς η Ποιότητα αυτή δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, δεν είναι καρκινογόνο και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Τα παράθυρα μας προσφέρουν πολλά ακόμη οφέλη

Τα παράθυρά μας μπορούν περισσότερα. Δε ξεχωρίζουν μόνο για την εξαιρετική Ποιότητα του υλικού, αλλά επίσης για :

Όλα αυτά συντελούν σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων αλλά και στη δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι σας, για εσάς και την οικογένειά σας.

Αναρωτιέστε ακόμη γιατί να επιλέξετε REHAU για τα επόμενα κουφώματά σας ;